Suggestiemenu september €58,00

“Fidora” prosecco brut – degustatiehapje

---

Tartaar van lijn gevangen zeebaars – gebakken langoustine – haringkaviaar

zuiderse fondue van tomaat – mini basilicum

Of

Cannelloni van sneeuwkrab & filet de sax – salsa van artisjok & zongedroogde tomaat - groene selder – kruidenvinaigrette – gegrilde pijnboompitten

Of

Geschroeide st. Jacobsvrucht – texturen van pompoen – gebakken spruit - Chinese radijs

---

Soepje van de chef

---

Ballotine van jong konijn – groene peper – aardappelmousseline - gegrilde groene groenten – krachtige kalfsjus

Of

Kortgebakken filet van zalmforel – crème van pastinaak – gestoofde spinazie - girolles - coulis van gebrande amandel

---

Vanillebavarois – rode vruchten – krokantje van cacao - ijs

Of

Irish koffie

Wijnen en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen serveren wij het suggestiemenu

Suggestiemenu oktober €58,00

Chefs apero – degustatiehapje

---

Oesterproeverij – gegratineerd met Ricard en venkel – natuur – in gelei

Of

Toast champignon de luxe – kalfszwezeriken – zuiderspek – krachtige jus

Of

Velouté van witloof – St. Jacobsvrucht – spiesje van chorizo

---

Soepje van de chef

---

Gekonfijte eendenbout – aardappelnootjes – champignons – spek - zilveruitjes

Of

Zeewolfhaasje – krokante najaarsgroenten – coulis van kreeft – Zeeuwse mosselen

---

Moelleux van bittere chocolade – pécanijs

Of

Irish koffie

Wijnen en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen serveren wij het suggestiemenu