November € 58,00

Chef’s apero – degustatiehapje
Gebakken Sint-Jacobsvrucht – bloedpens – texturen van knolselder – crumble van champignons
Of
Terrine van haas – Cumberlandsaus – kruidensla – chioggia biet
Of
Toast ‘Richelieu’ – gerookte zalm – gepocheerd hoeve-eitje – mousseline
Soepje
Ragout van ree met Adriaan Brouwer ‘winter’ – wildgarnituur – amandel kroketjes
Of
Rode poon – Japanse broccoli – sugar snaps – anijschampignon – bouillonade van venkel
Tarte Tatin – calvados – vanille-ijs
Of
Irish koffie

Wijnen en water inbegrepen tijdens menu

Groepen vanaf 6 personen vragen wij de suggestiemenu te nemen

 

December € 58,00
(Gesloten van 2 tot en met 6 december)

Chef’s apero – degustatiehapje

Tartaar van sneeuwkrab – gegrilde coquille – spaghetti van muskaatpompoen – krokante knolselder

Of

Karnemelkstampers – jonge kaas – gepocheerd ei – hazelnootboter

Of

Risotto van boschampignons – parmezaan – brochette van geschroeide tonijn
wildjus


Soepje

Filet van fazantenhen “Brabançonne” – fine champagnesaus – wafelaardappelen

Of

Zeebaars “ à la plancha” – coulis van koolrabi – gelakte radijs – kruidenstoemp

Krokantje van “Toblerone” – gebrande banaan – pécanijs

Of

Irish koffie

Wijnen en water inbegrepen tijdens menu

Groepen vanaf 6 personen vragen wij de suggestiemenu te nemen

Kerstmenu € 65,00
Aperitief met verschillende hapjes:
– Ragout van zwezeriken
– Ossenstaartkroketje – mosterdsaus
– Gevulde champignon – petit-gris de Namur
Licht gegratineerde baby-lotte – jonge venkel & spek – vongolé
Zeeuwse oester
Consommé van gerookte kwartel – kruidenflensjes
Gegrilde jonge eend – crème van pompoen – wrap van kruidige courgette
gekonfijte raapjes – aardappelchips
Kerststronkje met vers fruit & vanille-ijs
Wijnen en water inbegrepen tijdens menu

Oudejaarsavond € 130,00 per persoon 

Champagne “Marcel Vézien” met degustatie hapjes

Gebrande wilde “Schotse” zalm – texturen van knolselder – bloedzuring
krokante krul van schorseneer – Zeeuwse oester – Argan-olie


Gebakken ganzenlever – tapenade van artisjok, linzen & abrikoos
coulis van wintertruffel

Brandnetelsoepje met gerookte zalm

Kroon van everjong – notenkorst – zalf van pastinaak – brochette van spruiten
chips van topinambour – harlekijnsaus

Tiramisu van speculaas – gepocheerde peer

Wijnen en water inbegrepen tot 3u00 uitgezonderd sterke dranken