Suggestiemenu februari €58,00

Kirr Royal - degustatiehapje

---

Tartaar van zeebaars – komkommer – haringkaviaar – coulis van tomaat & basilicum – zure room

Of

Op vel gebakken skrei – parelpasta – pijlinktvis – blanke boter met limoen

Of

Polderaardappel – comtékaas – Madeira – gebraiseerd buikspek

---

Soepje van de chef

---

Kalfshaas – schorseneren – boerenkool – aardappelmousseline

Of

Filets van tongschar – geitenkaaskorst – zalf van peterseliewortel – oesterzwam – kalfsjus

---

Panna cotta – citrus – caramel – sorbet

Of

Irish koffie

Wijnen en water inbegrepen tijdens menu
Menu wordt enkel per tafel geserveerd

Suggestiemenu maart €58,00

Chefs apero - degustatiehapje

---

Carpaccio van tonijn – cannelloni van kreeft – radijs – mierikswortel – limoendressing

Of

Stoofpotje van kippenoesters – Madrascurry – siflets van asperges
Zeebrugse garnalen

Of

Merus van kingcrab – tagliatelle van jonge primeurs – fettuccine

---

Soepje van de chef

---

Roggenvleugel op zijn zuiders – olijf – zongedroogde tomaat – gekonfijte citroen
kappertjes

Of

Traag gegaard lamshammetje – caviar van aubergines – rozemarijn – doperwt zandwortel

---

Rabarber – hangop – yogurtijs – Belgische aardbei

Of

Irish koffie

Wijnen en water inbegrepen tijdens menu
Groepen vanaf 6 personen vragen wij de suggestiemenu te nemen