Suggestiemenu juni €58,00

Chefs apero – degustatiehapje

---

Tartaar van Cervena – gepekelde minigroenten – Belgian pickles
ijsgekoelde dooier van kwarteleitje

Of

Salade van quinoa – texturen van radijs – zalf van jonge wortel – feta – tempura van wijngaardslakken

Of

Bouillabaisse van Oosterschelde kreeft – toast – rouille & aioli

---

Sorbet van de chef

---

Papillotte van Noordzeevis – krokante julienne van lentegroenten
babyvenkel – gebakken krieltjes met tuinkruiden

Of

Traag gegaarde pluma “Iberico” – Zuiderse coulis van tomaat – sucrine

---

Sabayon van champagne – rode vruchten - aardbeienijs

Of

Irish koffie

Wijnen en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen serveren wij het suggestiemenu

Suggestiemenu juli €58,00

Aperitief uit de Provence - degustatiehapje

---

Carpaccio van Noorse zalm – dressing van “vin jaune” – fijne groentjes - Burrata – soezenraster

Of

Potje Zeeuwse mosselen naar keuze

Of

Gegrilde gamba’s – huisgemaakte tartaarsaus

---

Sorbet van de chef met graanjenever

---

Op vel gebakken pladijs – zalf van artisjok – mini dooierzwammen – kalfsjus

Of

Italiaanse orloff van Duroc – rauwe ham – mozzarella – kroketten - jus van champignon en zongedroogde tomaat

---

Crème brulée met texturen van framboos

Of

Irish koffie

Wijnen en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen serveren wij het suggestiemenu