Suggestiemenu mei €58,00

Chefs apero - degustatiehapje

---

Taartje van gekonfijte tomaat – Zeebrugse garnalen – veldsalade
gemarineerde courgette en puntpaprika – Balsamicodressing

Of

Cannelloni van gerijpte “Holstein” entrecôte – notensla – eendenlever
geroosterde pijnboompit – avocado olie

Of

Gratin van Zeeuwse oesters – Mechelse asperges – zeekraal – oesterblad

---

Sorbet van de chef

---

Rundskraai “Bordelaise” – sjalot – rode wijn – pontneuf aardappelen
waterkers

Of

Filet van Noordzeetong – zeevruchten – lenteprimeurs – chablissaus

---

“Foret noir” new style – chocolade – kers – slagroom

Of

Irish koffie

Wijnen en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen serveren wij het suggestiemenu

Suggestiemenu juni €58,00

Chefs apero – degustatiehapje

---

Tartaar van Cervena – gepekelde minigroenten – Belgian pickles
ijsgekoelde dooier van kwarteleitje

Of

Salade van quinoa – texturen van radijs – zalf van jonge wortel – feta – tempura van wijngaardslakken

Of

Bouillabaisse van Oosterschelde kreeft – toast – rouille & aioli

---

Sorbet van de chef

---

Papillotte van Noordzeevis – krokante julienne van lentegroenten
babyvenkel – gebakken krieltjes met tuinkruiden

Of

Traag gegaarde pluma “Iberico” – Zuiderse coulis van tomaat – sucrine

---

Sabayon van champagne – rode vruchten - aardbeienijs

Of

Irish koffie

Wijnen en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen serveren wij het suggestiemenu