Koude voorgerechten

Vitello tonato – traag gegaarde kalfsbil – crème van tonijn        € 16,00
appelkappertjes – rucola – coulis van tomaat

Carpaccio van zeebaars en Noorse zalm – tagliatelle van            € 17,00
gemarineerde groenten – basilicum – feta

Sashimi van verse tonijn – gepekelde minigroenten                     € 15,50
zure room – capucine blad

Slaatje gerookte eendenborst – geraspte rauwe ganzenlever   € 16,50
appeltjes – rozijn – hazelnoot

Warme voorgerechten

Bordje Zeeuwse mosselen “Imperial”                                                € 12,00

Black Tiger scampi – appeltjes – curry                                               € 16,50

Kikkerbilletjes – zachte look – kruidenboter                                    € 15,00

Kalfszwezerikkroket (2) – salade – huisgemaakte tartaarsaus   € 16,00

Garnaalkroket (2) – salade – cocktailsaus                                        € 16,00